Auteurs in de spotlight

Imad Alarnab

Imad Alarnab is thans Brits staatsburger en eigenaar van het succesvolle Imad’s Syrian Kitchen in Londen. Zijn verhaal, van chef-kok in Damascus tot een ontheemde die met slechts 12 pond op zak voet zette op Britse bodem, is indrukwekkend.

LEES MEER

Imad Alarnab

Imad Alarnab is thans Brits staatsburger en eigenaar van het succesvolle Imad’s Syrian Kitchen in Londen. Zijn verhaal, van chef-kok in Damascus tot een ontheemde die met slechts 12 pond op zak voet zette op Britse bodem, is indrukwekkend.

LEES MEER

Özlem Warren

Özlem Warren is een Turkse foodjournalist en schrijft onder meer voor The New York Times Cooking, Waitrose Food Magazine en Milk Street magazine. In 2019 publiceerde ze haar eerste kookboek, Özlem’s Turkish Table, waarvoor ze in 2020 een Gourmand World Cookbook Award (categorie Food Heritage) won. Warren reist de wereld rond om kookworkshops te geven en heeft tevens een succesvol Instagramaccount. Sebze is haar eerste kookboek bij Good Cook.

LEES MEER

Jo Turner

Moestuinieren zit Jo Turner in het bloed: haar overgrootvader was tuinman, haar oma kweekte en conserveerde groenten en fruit, om het destijds zeer grote gezin te voorzien van voldoende eten, en ook haar moeder is een gepassioneerd tuinierster en jammaker. Turner heeft een tuin van 200 m2.

LEES MEER

Onze auteurs

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z