Zomerbrochure 2023 is live!
Nu de dagen langer en (hopelijk snel) zonniger worden, kunnen we ons verheugen op zomerse kookboeken! Met trots presenteren we hierbij 5 nieuwe titels die vanaf mei 2023 gaan verschijnen.
Nu de dagen langer en (hopelijk snel) zonniger worden, kunnen we ons verheugen op zomerse kookboeken! Met trots presenteren we hierbij 5 nieuwe titels die vanaf mei 2023 gaan verschijnen.
Nu de dagen langer en (hopelijk snel) zonniger worden, kunnen we ons verheugen op zomerse kookboeken! Met trots presenteren we hierbij 5 nieuwe titels die vanaf mei 2023 gaan verschijnen.
De toekomst is plantaardig!
Milou van der Will neemt je mee naar de toko van haar dromen en laat zien hoe makkelijk het is om lekker te eten zonder dierlijke ingrediënten. Haar recepten zijn quick, easy & smokkelproof, verrassen qua smaak en zijn perfect voor doordeweeks. Van nasi goreng tot soto a gogo en van kerriegyoza’s tot dirty noedels. Je wordt al snackend de toko van de toekomst binnengesleurd. Maak de makkelijkste rendang van oesterzwam, pittige aubergine, of onweerstaanbaar pandanijs.
Smaakvolle maaltijden zonder dierlijke producten en die óók nog eens vriendelijk voor de portemonnee zijn? Ja, het kan: met Budget Vegan Eenpansgerechten heb je het ideale kookboek in handen om in alle opzichten bewust te koken. De meer dan 100 gerechten zijn niet alleen energie- en diervriendelijk, maar bovenal lekker en gevarieerd.
Bruiswater, alcohol en een (fruit)smaakje: hard seltzer verovert in rap tempo de markt. In de schappen van slijterijen en supermarkten tref je steeds meer aanbod aan. Maar waarom maak je hard seltzer niet gewoon zelf? Subtiel, met een minder hoog alcoholpercentage dan een klassieke cocktail en de variaties zijn eindeloos.
Mooie seizoensgebonden Midden-Oosterse salades op tafel, geserveerd met diverse kleine gerechtjes om te delen. Maak kennis met de originele combinaties van de Joods-Irakese Shuki Rosenboim en geniet van prachtige bijgerechten zoals torshi (ingelegde groenten), zhough (Jemenitische pittige saus) of pilpelchuma (chilisaus uit de Libisch-Joodse keuken).
Het beste uit de serie Chinese Takeaway van Kwoklyn Wan nu gebundeld. Met keuze uit meer dan 200 klassiekers uit de Chinese keuken, tover je niet alleen jouw favoriete afhaalgerecht maar ook minder bekende maaltijden op het bord. Van snacks, voor-en bijgerechten tot en met desserts en alles wat daar tussenin zit: van vegetarisch tot en met pekingeend.