Het beste uit de serie Chinese Takeaway van Kwoklyn Wan nu gebundeld. Met keuze uit meer dan 200 klassiekers uit de Chinese keuken, tover je niet alleen jouw favoriete afhaalgerecht maar ook minder bekende maaltijden op het bord. Van snacks, voor-en bijgerechten tot en met desserts en alles wat daar tussenin zit: van vegetarisch tot en met pekingeend.
Hou het eenvoudig: maak doordeweeks noedels met chilibonensaus & gamba’s in minder dan 15 minuten met slechts 6 ingrediënten. Ga all the way in het weekend en serveer als voorafje krokante wontons of een geurige misosoep met tofu. Vervolg de maaltijd met een keur aan gerechten zoals gemengde groenten in pittige hoisinsaus, krokant buikspek, soft shell krab op Kantonese wijze, peultjes met shiitake & bamboescheuten en chow mein. Sluit de maaltijd af met Chinese custardtaartjes of bubble tea uit Hongkong.
Met handige tips over de voorraadkast, Chinese kooktechnieken en keukengerei, basisrecepten als Chinese jus, kruidenzout of vegetarische oestersaus, heb je het perfecte kookboek in handen waar je onuitputtelijk uit kan koken.
Dit is mijn favoriete Chinese kookboek! Kwoklyn maakt het zo makkelijk om thuis de meest fantastische Chinese gerechten te bereiden.
Dan Toombs, The Curry Guy
Nu de dagen langer en (hopelijk snel) zonniger worden, kunnen we ons verheugen op zomerse kookboeken! Met trots presenteren we hierbij 5 nieuwe titels die...