Bekijk nu onze voorjaarsbrochure 2024!
Ook al moet de winter nog officieel beginnen, wij kunnen nu al niet wachten op het voorjaar! Met trots presenteren we hierbij 7 nieuwe titels die vanaf januari 2024 gaan verschijnen.
Ook al moet de winter nog officieel beginnen, wij kunnen nu al niet wachten op het voorjaar! Met trots presenteren we hierbij 7 nieuwe titels die vanaf januari 2024 gaan verschijnen.
Ook al moet de winter nog officieel beginnen, wij kunnen nu al niet wachten op het voorjaar! Met trots presenteren we hierbij 7 nieuwe titels die vanaf januari 2024 gaan verschijnen.
Watermeloen, pistache, vegan, hartig, feestelijk, snel: in IJs & co 2.0 presenteert Aniek Keijsers ijsrecepten helemaal anno nu. Met nieuwe smaken, duidelijke uitleg over technieken en waar mogelijk presenteert Aniek bij elk recept de vegan variant. Iedereen kan zelf lekker ijs maken met of zonder ijsmachine.
De Griekse thuiskeuken van Georgina Hayden kenmerkt zich door eenvoudige maaltijden voor elke dag, die weinig inspanning kosten maar wel overheerlijk zijn: van traditionele gerechten ‒ al dan niet met een twist ‒ tot specialties, waarmee je je vrienden & familie op speciale gelegenheden verrast, mogen uiteraard niet ontbreken.
Flavour is het 7e boek van bestsellerauteur Sabrina Ghayour waarin zij de nadruk legt op de drie belangrijkste elementen van haar keuken: het werken met relatief goedkope ingrediënten, eenvoud en smaak. Smaak, heel veel smaak! Een scheutje citroen of wat honing; de toevoeging van een specifiek ingrediënt of het gebruik van de juiste kruiden en specerijen, is alles wat je nodig hebt om een eenvoudig gerecht naar een hoger niveau te tillen dat barst van de smaak.
Ramen: een van de iconische Japanse gerechten en geliefd over de hele wereld. Er zijn oneindig veel variaties op ramen en er zijn geen echte grenzen. De ramencultuur kenmerkt zich door creativiteit en innovatie en dat zie je terug in Ramen Forever, het nieuwste kookboek van dé expert van de Japanse keuken, Tim Anderson.
Écht goede en lekkere sandwiches maken? Daniel Lindeberg vertelt je in Sandwiches hoe je dit doet. Met meer dan 30 recepten, geïnspireerd op zijn diverse reizen en ervaring in bakkerijen, stel je de lekkerste broodjes samen voor de lunch, een uitgebreide picknick of vullend avondmaal.
In Makkelijke noedels deelt de Londense Pippa Middlehurst meer dan 60 veelzijdige noedelgerechten die snel en eenvoudig te maken zijn. Alle recepten zijn op basis van diverse kant-en-klare noedels en geïnspireerd op de ingrediënten, technieken en smaken uit Oost- en Zuidoost-Azië. De recepten zijn verdeeld in drie hoofdstukken waarmee je met pak ‘m beet 10, 20 of 30 minuten makkelijke noedelgerechten op tafel tovert, zónder in te leveren op smaak.
Eenvoudig, plantaardig, tijdbesparend én betaalbaar koken? Budget Vegan in 30 minuten helpt je hierbij! Dit kookboek bundelt meer dan 100 plantaardige budgetrecepten die niet alleen snel op tafel staan en bijzonder lekker zijn, maar ook laten zien dat bewust koken helemaal niet ingewikkeld of kostbaar is.