Bekijk nu onze najaarsbrochure 2023!
Hoewel de zomer meteorologisch gezien nog moet beginnen, verheugen wij ons stiekem alweer op het najaar… Met trots presenteren we hierbij 7 nieuwe titels die vanaf september 2023 gaan verschijnen.
Hoewel de zomer meteorologisch gezien nog moet beginnen, verheugen wij ons stiekem alweer op het najaar… Met trots presenteren we hierbij 7 nieuwe titels die vanaf september 2023 gaan verschijnen.
Hoewel de zomer meteorologisch gezien nog moet beginnen, verheugen wij ons stiekem alweer op het najaar… Met trots presenteren we hierbij 7 nieuwe titels die vanaf september 2023 gaan verschijnen.
De titel klinkt misschien ambitieus of gewaagd, maar tegen het einde van dit boek kan écht iedereen tuinieren. Zowel de botanicus in de dop als mensen met (niet zulke) groene vingers. De 12 gemakkelijk te volgen hoofdstukken leggen alle basisprincipes uit van succesvol en stressvrij tuinieren.
Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, geeft meer dan 150 nieuwe recepten voor geurige eenpansgerechten bomvol smaak. Van (maaltijd)soepen uit India, Sri Lanka en Thailand, kruidige stoofpotjes uit Maleisië en Singapore tot en met wat minder bekende maar overheerlijke currygerechten uit Zuid-Afrika, de texmex-keuken & verder.
De lekkerste en originele taco’s maak je gewoon zelf thuis met Tasty taco’s van de Mexicaanse Victoria Elizondo. Meer dan 60 taco’s die doordeweeks snel op tafel staan, of wat uitgebreidere recepten voor het weekend; met vegan en vegetarische varianten. Van de ruime keuze aan salsa’s en bijgerechten − al dan niet voor te bereiden − tot goede uitleg over Mexicaanse ingrediënten (en waar deze te kopen) én tips hoe je tortilla’s zelf maakt: Tasty taco’s is het perfecte boek om thuis aan de slag te gaan.
Het najaar wordt feestelijk ingeluid met het nieuwste boek van Francis Kuijk: Planken met een Indische twist: hartige & zoete hapjes voor elke gelegenheid. Planken met mooie smaakcombinaties waarmee je goede sier maakt bij je familie en vrienden. Ga aan de slag, ontdek dat het helemaal niet zo ingewikkeld is en serveer eens iets origineels op een plank.
De Libanese keuken staat bekend als een van de meest verfijnde keukens van de Arabische wereld met invloeden van o.a. de Perzen, Koerden en Armeniërs. Gelegen aan de Middellandse Zee is Libanon, zowel op religieus als op etnisch gebied, buitengewoon divers en dat zie je terug in de keuken. Hisham Asaad, inwoner van Beiroet − en o.a. culinair gids van deze kosmopolitische stad − neemt je mee naar zijn keuken.
De bekende Postbus 51-slogan Een beter milieu begint bij jezelf uit de jaren ’90 wordt wel eens in twijfel getrokken: een druppel op de gloeiende plaat. Maar: huishoudens verbruikten (noodgedwongen weliswaar) in 2022 een kwart minder gas dan het jaar ervoor door korter te douchen en de thermostaat lager te zetten. Dus ja: een beter milieu begint ook bij jezelf!
Het imago van de airfryer is de afgelopen periode 180 graden gekanteld: van ‘slank’ frituuralternatief tot een wonderoventje waarmee je in een relatief korte tijd − en dus energiebesparend − van alles kunt bereiden. Maar wat dan allemaal en hoe? Peter Friehling laat met Airfryer kookboek zien wat de ontelbare mogelijkheden zijn om de airfryer optimaal te benutten.