Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, geeft meer dan 150 nieuwe recepten voor geurige eenpansgerechten bomvol smaak. Van (maaltijd)soepen uit India, Sri Lanka en Thailand, kruidige stoofpotjes uit Maleisië en Singapore tot en met wat minder bekende maar overheerlijke currygerechten uit Zuid-Afrika, de texmex-keuken & verder.
De welbekende stijl van Dan Toombs spreekt vele kookliefhebbers aan: in een oogopslag zie je of een gerecht vegetarisch dan wel glutenvrij is, of dat een gerecht makkelijk en snel te bereiden is. Ook de Weekend Wonders, de gerechten die wat langer de tijd nodig hebben, mogen niet ontbreken. Met goede uitleg over de basis zoals de voorraadkast en keukenequipment kan iedereen direct aan de slag.
Maak pittige curry uit Maleisië, bunny chow (kipcurry uit Zuid-Afrika) of een viscurry uit Goa. Verras je gasten met bun bo hue, de legendarische soep van de Vietnamese Nguyen Thi Thành (bekend geworden door wijlen Anthony Bourdain). Ga op de vegetarische toer en serveer saag uit Punjab of een Sri Lankaanse dal curry. Bovendien geeft The Curry Guy één pan ruim 30 basisrecepten voor specerijenmengsels, sambals, bouillons en meer.
‘The Curry Guy is een levende legende!’ – Atul Kochhar
Hoewel de zomer meteorologisch gezien nog moet beginnen, verheugen wij ons stiekem alweer op het najaar… Met trots presenteren we hierbij 7 nieuwe titels die...