No items found.
Van de vegan bakker
ISBN:
9789461432544
Pagina's:
176
Prijs:
€ 22,50
Verschijningsdatum:
11
May
2021

Brood, gebak, taart, koekjes en meer: meesterbakker Rodolphe Landemaine laat zien hoe je de allerlekkerste broodrecepten en zoete bakklassiekers kan transformeren naar de vegan variant zonder aan smaak in te boeten. Stap voor stap in beeld gebracht met duidelijke uitleg over vervangende ingrediënten kan iedereen met dit bakboek aan de slag.

Welke plantaardige vetten zijn geschikt voor welk gebak, hoe maak je zelf de lekkerste plantaardige botervervanger waarmee je perfect bladerdeeg of briochedeeg maakt of de overheerlijkste croissants bakt. Leer meringue en macarons maken van aquafaba. Van de vegan bakker maakt inzichtelijk welke invloed het werken met plantaardige vervangers heeft op het bakproces waardoor je echte vegan baktoppers op tafel zet.

Van gistbrood en zuurdesem tot hamburgerbroodjes; van dé Franse klassiekers als madeleines, tartes au citron, millefeuiles en financiers. Maak zelf vegan pavlova, brownies, muffins en cakes. Wat je ook bakt, het resultaat zal iedereen blij verrassen.

De pers over Van de vegan bakker

Ideaal is voor thuisbakkers, of je nou vegan eet of niet. Daar zijn we fan van!

De Hippe Vegetariër

Om van te watertanden! Zo wil je het liefst gelijk de keuken in duiken.

V'GAN Magazine

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten

Madeleines uit ‘Van de vegan bakker’

Madeleines, de luchtige cakejes met een zacht buikje. Met behulp van sojamelk en kokosolie bak je die geheel plantaardig. Lekker met een frisse touch van geraspte citroenschil. We delen het recept uit ‘Van de vegan bakker’ met je.
LEES MEER

Recept uit dit boek

Madeleines uit ‘Van de vegan bakker’

Madeleines, de luchtige cakejes met een zacht buikje. Met behulp van sojamelk en kokosolie bak je die geheel plantaardig. Lekker met een frisse touch van geraspte citroenschil. We delen het recept uit ‘Van de vegan bakker’ met je.
LEES MEER

Gerelateerd nieuws

No items found.