4 kookboeken Good Cook genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2022!

Jaarlijks verschijnen er honderden kookboeken. Hiervan zijn er door de Nederlandse uitgeverijen in totaal 54 titels ingestuurd voor de Food and Friends Kookboek van het Jaar-verkiezing. Uit deze inzendingen heeft een 5-koppige vakjury 6 genomineerden gekozen die nu kans maken op de titel Kookboek van het Jaar 2022.

We zijn heel trots dat Persiana elke dag tot deze genomineerden behoort!

Over Persiana elke dag zegt de vakjury:
De jury is unaniem lovend over de prachtige cover. Bij de heerlijk ogende recepten staan mooie foto’s. Ghayour maakt waar wat ze belooft: ‘ongecompliceerde recepten bomvol smaak’. Dit kookboek is kleurrijk, geeft overzichtelijke receptuur en het aantal ingrediënten is, in tegenstelling tot veel andere kookboeken, beperkt. Dit maakt het toegankelijk voor een brede groep thuiskoks. Bovendien zijn de gerechten voor iedereen maakbaar. Pré: er staan veel handige tips in om de gerechten te serveren met ander lekkers elders uit het boek.

Naast Persiana elke dag maken de volgende Good Cook titels titels kans op de Kookboek van het Jaar Publieksprijs:

  • Manis van Francis Kuijk
  • Nistisima van Georgina Hayden
  • Kook dit boek van Molly Baz

Stem je met ons mee? Dit kan t/m 10 november 2022 via: https://www.foodandfriends.nl/kookboekvanhetjaar/

De winnaars van de vakjuryprijs en publieksprijs worden op 15 november 2022 bekend gemaakt.

BEKIJK brochure
No items found.

4 kookboeken Good Cook genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2022!

Jaarlijks verschijnen er honderden kookboeken. Hiervan zijn er door de Nederlandse uitgeverijen in totaal 54 titels ingestuurd voor de Food and Friends Kookboek van het Jaar-verkiezing. Uit deze inzendingen heeft een 5-koppige vakjury 6 genomineerden gekozen die nu kans maken op de titel Kookboek van het Jaar 2022.

We zijn heel trots dat Persiana elke dag tot deze genomineerden behoort!

Over Persiana elke dag zegt de vakjury:
De jury is unaniem lovend over de prachtige cover. Bij de heerlijk ogende recepten staan mooie foto’s. Ghayour maakt waar wat ze belooft: ‘ongecompliceerde recepten bomvol smaak’. Dit kookboek is kleurrijk, geeft overzichtelijke receptuur en het aantal ingrediënten is, in tegenstelling tot veel andere kookboeken, beperkt. Dit maakt het toegankelijk voor een brede groep thuiskoks. Bovendien zijn de gerechten voor iedereen maakbaar. Pré: er staan veel handige tips in om de gerechten te serveren met ander lekkers elders uit het boek.

Naast Persiana elke dag maken de volgende Good Cook titels titels kans op de Kookboek van het Jaar Publieksprijs:

  • Manis van Francis Kuijk
  • Nistisima van Georgina Hayden
  • Kook dit boek van Molly Baz

Stem je met ons mee? Dit kan t/m 10 november 2022 via: https://www.foodandfriends.nl/kookboekvanhetjaar/

De winnaars van de vakjuryprijs en publieksprijs worden op 15 november 2022 bekend gemaakt.

BEKIJK brochure

Bekijk titels

Verwacht
Persiana elke dag
August
2022
ISBN:
9789461432803
Pagina's:
240
Prijs:
€ 27,50
Verschijningsdatum:
25
August
2022

Persiana elke dag is hét vervolg op Persiana, het ongelooflijk succesvolle debuut van Sabrina Ghayour, de ongekroonde koningin van de Perzische keuken. Ongecompliceerde gerechten, bomvol smaak. Gerechten die je elke dag op tafel kunt zetten met ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar zijn. Met Persiana elke dag laat Ghayour zien dat de rijke Perzische keuken vele eenvoudig te bereiden gerechten kent. Haar recepten staan garant voor smaak, gemak en betrouwbaarheid.

Verwacht
Manis
April
2022
Auteur:
Francis Kuijk
ISBN:
9789461432728
Pagina's:
208
Prijs:
€ 25,95
Verschijningsdatum:
12
April
2022

Wie aan Francis Kuijk denkt, denkt aan de Indische keuken of aan Heel Holland Bakt. Manis verenigt beide en is het ultieme bakboek vol met zoete Indische lekkernijen. Na Basisboek Indonesisch en Bersama dompelt Francis je onder in feestelijke taarten, koek en cakejes, snoepwaar, snacks en desserts.

Verwacht
Nistisima
April
2022
ISBN:
9789461432711
Pagina's:
304
Prijs:
€ 30,95
Verschijningsdatum:
7
April
2022

Vegan is de trend ontstegen en een blijvend fenomeen in onze westerse maatschappij. Minder bekend is dat vanuit de mediterrane orthodoxie al eeuwenlang in de vele vastenperiodes (200 dagen per jaar in totaal!) alleen plantaardige gerechten werden genuttigd. Ontdek al deze heerlijkheden met Nistisima, een boek mediterrane vegan gerechten vanuit eeuwenoude tradities.