No items found.
Manis
Auteur:
Francis Kuijk
ISBN:
9789461432728
Pagina's:
208
Prijs:
€ 25,95
Verschijningsdatum:
12
April
2022

Wie aan Francis Kuijk denkt, denkt aan de Indische keuken of aan Heel Holland Bakt. Manis verenigt beide en is het ultieme bakboek vol met zoete Indische lekkernijen. Na Basisboek Indonesisch en Bersama dompelt Francis je onder in feestelijke taarten, koek en cakejes, snoepwaar, snacks en desserts.

Naast de overbekende spekkoek, die uiteraard ook in Manis (in drie smaakvarianten) niet mag ontbreken, biedt de Indische keuken zoveel meer aan zoete zaligheden en lekkere snacks. Maak winko babat, een koek van kleefrijstmeel met een knapperige bovenkant en een zachte onderkant of pandan-zoenen. Serveer pai susu, overheerlijke custardtaartjes met gecondenseerde melk of trakteer je gasten op een bika ambon cheesecake.

Stap voor stap legt Francis je de technieken uit en geeft goede informatie over specifieke ingrediënten en apparatuur. Met Manis heb je een bijzonder bakboek in handen en schotel je jezelf, je vrienden en familie bijzondere taarten, koekjes, cakes en snacks voor.

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten

Rectificatie recepten ‘spekkoek tiga rasa’ en ‘rozenstroop marshmallows’ uit Manis

Helaas is er een foutje geslopen in de recepten ‘spekkoek tiga rasa’ en ‘rozenstroop marshmallows’ uit Manis. In de bereidingswijze van ‘spekkoek tiga rasa’ mist de instructie om de eiwitten te kloppen voordat ze aan het beslag kunnen worden toegevoegd. In de bereidingswijze van ‘rozenstroop marshmallows’ mist de instructie om de eiwitten 9 minuten tot bijna stijve pieken te kloppen. We delen graag de volledige recepten met je:
LEES MEER

Recept uit dit boek

Rectificatie recepten ‘spekkoek tiga rasa’ en ‘rozenstroop marshmallows’ uit Manis

Helaas is er een foutje geslopen in de recepten ‘spekkoek tiga rasa’ en ‘rozenstroop marshmallows’ uit Manis. In de bereidingswijze van ‘spekkoek tiga rasa’ mist de instructie om de eiwitten te kloppen voordat ze aan het beslag kunnen worden toegevoegd. In de bereidingswijze van ‘rozenstroop marshmallows’ mist de instructie om de eiwitten 9 minuten tot bijna stijve pieken te kloppen. We delen graag de volledige recepten met je:
LEES MEER

Gerelateerd nieuws

Voorjaarsbrochure 2022 is live!

Alhoewel de dagen nog kort zijn en we ons tegoed doen aan comfort food, verlangen we ook alweer naar het voorjaar van 2022...

lees meer
4 kookboeken Good Cook genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2022!

Geweldig nieuws! Persiana elke dag van Sabrina Ghayour is genomineerd voor Food and Friends Kookboek van het Jaar 2022...

lees meer