No items found.
Jackfruit
Auteur:
Jessica Lek
ISBN:
9789461432322
Pagina's:
88
Prijs:
€ 14,95
Verschijningsdatum:
5
March
2020

Jackfruit is dé plantaardige vleesvervanger van dit moment. De jonge, tropische vrucht is neutraal van smaak en vlezig van structuur, waardoor hij ideaal is om mee te koken. Dit kookboek geeft je meer dan 30 verrassende en toegankelijke recepten, van snack tot lunch en van voor- tot hoofdgerecht.

Vul baobroodjes met in hoisinsaus gewokte jackfruit en groenten, serveer een pretzel met frisse jackfruitspread en geniet van smokey jackfruitgyros met tzatziki. In een dumpling of ravioli, door de hummus of falafel, op een plaattaart of sandwich, in een curry of soep; jackfruit is veelzijdig lekker! Bovendien zijn alle recepten vegetarisch of veganistisch, en bevatten ze voldoende eiwitten zodat ze als een volwaardig gerecht in een plantaardig dieet passen.

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten

Gele curry met jackfruit en mungbonen uit ‘Jackfruit’

Sneak peek! 9 t/m 15 maart is het de Nationale Week Zonder Vlees en lanceren we het ‘Jackfruit’ kookboek van Jessica Lek i.s.m. Fairtrade Original. Vandaag delen we vast het recept van deze lekkere gele curry met jackfruit en mungbonen.
LEES MEER

Recept uit dit boek

Gele curry met jackfruit en mungbonen uit ‘Jackfruit’

Sneak peek! 9 t/m 15 maart is het de Nationale Week Zonder Vlees en lanceren we het ‘Jackfruit’ kookboek van Jessica Lek i.s.m. Fairtrade Original. Vandaag delen we vast het recept van deze lekkere gele curry met jackfruit en mungbonen.
LEES MEER

Recept uit dit boek

Smokey jackfruitgyros met romige koolrabi-appel-tzatziki uit ‘Jackfruit’

Dit is jackfruit op z’n best! Als smokey gyros in een warm platbrood met romige tzatziki erbij. Granaatappelpitjes erover en je hebt een heerlijk, plantaardig gerechtje voor dit zomerse weekend!
LEES MEER

Gerelateerd nieuws

No items found.