No items found.
Chinese Takeaway Veggie
Auteur:
Kwoklyn Wan
ISBN:
9789461432360
Pagina's:
160
Prijs:
€ 22,50
Verschijningsdatum:
16
June
2020

Het logische vervolg op Chinese Takeaway voor alle liefhebbers van de Chinese keuken, maar die vegetariër zijn óf het gebruik van vlees of vis willen beperken, is er! Chinezen eten alles (zegt men), dus ook heel veel gerechten zonder vlees of vis. Chef-kok en BBC-presentator Kwoklyn Wan geeft je met Chinese Takeaway Veggie de meest populaire vegetarische Chinese gerechten die in een handomdraai te maken zijn.

In Chinese Takeaway Veggie staan meer dan 70 recepten voor geurige soepen, voor-, hoofd- en bijgerechten, dumplings en sauzen, inclusief een vegan-optie bij een groot deel van de receptuur. Haal meer uit vleesvervangers als tofu en tempeh en maak eens knapperige tofu met bosuitjes en chilibonenpasta. Gebruik vlezige groenten als bloemkool en maak kung po bloemkool.

Inclusief recepten voor sauzen, dips en Chinees tafelzuur tover je de heerlijkste maaltijden – van eenvoudig doordeweeks tot en met feestelijke buffetgerechten en partysnacks op je bord: van veggie wonton soep, chili tofu ramen en paddenstoelencurry tot en met dandan-noedels.

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten

Bloemkoolkatsu met tonkatsusaus uit ‘Chinese Takeaway Veggie’

Panko (Japans broodkruim) is zelfs nog voor je het bakt enorm krokant en geeft een gerecht een textuur die gewoon broodkruim niet kan bieden. Als je in deze bloemkoolsteak snijdt, komen meteen de aroma’s vrij; zodra deze je neus in kringelen en je smaakpapillen prikkelen, zal het water je gegarandeerd in de mond lopen. Daarna doop je een stukje in de rijke, zoetzure barbecuesaus en wil je alleen nog maar meer.
LEES MEER

Recept uit dit boek

Bloemkoolkatsu met tonkatsusaus uit ‘Chinese Takeaway Veggie’

Panko (Japans broodkruim) is zelfs nog voor je het bakt enorm krokant en geeft een gerecht een textuur die gewoon broodkruim niet kan bieden. Als je in deze bloemkoolsteak snijdt, komen meteen de aroma’s vrij; zodra deze je neus in kringelen en je smaakpapillen prikkelen, zal het water je gegarandeerd in de mond lopen. Daarna doop je een stukje in de rijke, zoetzure barbecuesaus en wil je alleen nog maar meer.
LEES MEER

Gerelateerd nieuws

No items found.