Met 101 recepten, variërend van een hartige ribolita in de koude wintermaanden of een verkoelende komkommersoep op een warme zomerdag, volgt Maaltijdsoep de seizoenen. Langzaam of snel, voor jezelf of voor een grotere groep, voor elk seizoen en elke gelegenheid.
Vier de lente met frisse soepen en delicate smaken zoals waterkers-stiltonsoep; maak voor een groep een zomerse Italiaanse vissoep of een tuinbonensoep met pancetta & munt. Omarm de herfst en bereid knolselderijsoep met hazelnoot & salie of kook voor je tafelgenoten een prei-aardappelsoep met roggecroutonkruimels op een winterse dag.
Met Maaltijdsoep kook je met betaalbare seizoensproducten en krijg je bonusrecepten voor toppings, geurige oliën, brood, basisbouillons en meer. Bovendien krijg je waar mogelijk de vegan variant en bewaartips mee. Met Maaltijdsoep kook je niet alleen duurzaam maar eet je elke dag gevarieerd.