No items found.
Klassiekers van Paul Hollywood
ISBN:
9789461431158
Pagina's:
224
Prijs:
€ 12,50
Verschijningsdatum:
1
February
2015

Na het succesvolle Bakken met Paul Hollywood kun je in deze opvolger aan de slag met smaakvolle pasteien en zoete lekkernijen. Bak mee met meesterbakker en gewaardeerd jurylid van The Great British Bake Off, Paul Hollywood. Met echte klassiekers als de Britse fish pie en wildpasteitjes; van zoete zaligheden als chocoladevulkaantjes, marmelade-amandelcake, schwarzwalderkirschtrifle tot en met de ‘koningin der puddingen’. ‘Dit is eten recht uit ons hart’, aldus Paul Hollywood.

Stap voor stap, in woord en beeld, leer je de basis kennen: maak luxe zanddeeg, vlokkig deeg (de klassieke topping voor de Engelse pastei) of heetwaterdeeg (het perfecte deeg voor vullende vleespasteien). Gebruik de beste materialen en producten, krijg de diverse technieken onder de knie en ervaar dat met de uitleg en receptuur van Paul Hollywood je baksels altijd geslaagd en smaakvol zullen zijn.

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten

Hazelnoot-meringuerol uit ‘Klassiekers van Paul Hollywood

Deze hazelnoot-meringuerol uit ‘Klassiekers van Paul Hollywood‘ is een geweldig dessert. Liever een stap-voor-stap uitleg? Die vind je in het boek! Paul Hollywood: “Dit dessert ziet er indrukwekkend uit en smaakt heel verfijnd, maar is toch behoorlijk makkelijk te maken. Ik ben dol op de pralinesmaak, veroorzaakt door de combinatie van zoete meringue en hazelnoten.”
LEES MEER

Recept uit dit boek

Hazelnoot-meringuerol uit ‘Klassiekers van Paul Hollywood

Deze hazelnoot-meringuerol uit ‘Klassiekers van Paul Hollywood‘ is een geweldig dessert. Liever een stap-voor-stap uitleg? Die vind je in het boek! Paul Hollywood: “Dit dessert ziet er indrukwekkend uit en smaakt heel verfijnd, maar is toch behoorlijk makkelijk te maken. Ik ben dol op de pralinesmaak, veroorzaakt door de combinatie van zoete meringue en hazelnoten.”
LEES MEER

Gerelateerd nieuws

No items found.